Service

Snel meer info?
Bel. 06 46 751 019

Matras Cleaning

Iedereen weet hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom kiezen  we ons bed, de (latten)bodem en  de matras zorgvuldig uit. Maar wat als het bed eenmaal is 'ingeburgerd' in uw slaapkamer? Na verloop van tijd nestelen zich tienduizenden huismijten in uw matras. Deze beestjes voeden zich met huidschilfers van dieren en mensen. Ze houden van vocht en donkere plaatsen: uw matras is dus een ideale leefomgeving.

Huismijt kan allerlei allergische reacties veroorzaken. Daarom is het gezonder om in een schoon bed te slapen. Dat wisten de mensen vroeger al: buiten in de kou werd alle ongenode gasten met de mattenklopper uit de matras geslagen. Dat gebeurt tegenwoordig niet meer. Tijd daarom voor een andere oplossing! 

Wij komen op afspraak bij u langs om uw matras snel en effectief te reinigen. In circa 30 minuten is uw matras weer grondig schoon. Hiervoor maken we gebruik van een speciaal systeem, voorzien van krachtige UVC-lampen om virussen en bacteriƫn te doden.
Na de reiniging nemen we het vuil mee en laten we uw slaapkamer schoon en netjes achter. U kunt uw matras meteen weer gebruiken. 

De kosten bedragen:
  • Eenpersoons matras         € 35,-
  • Tweepersoons matras      € 70,-
Neem contact met ons op voor een afspraak!

Vloeren

Tapijt PVC-vloeren Laminaat Vynil

Raambekleding

Raamdecoratie Gordijnen Horren Raambekleding
Home   |   Sitemap   |   Contact
Design & Realisatie: Sologic Webdesign